Hurtig mad i hverdagen, der ikke sætter sig på sidebenene

Hurtig mad i hverdagen

Endnu en dag med et uventet møde, der invaderede kalenderen på et belejligt tidspunkt. Endnu en dag med togforsinkelser, uden en ordentlig forklaring.

Endnu en dag i supermarked uden en plan til hvad du skal have at spise.

Hvad er der af muligheder for nem aftensmad, som ikke ikke bliver fjerner for meget kontoen, eller tilføjer for meget på sidebenene? Lad os introducere dig for en måltidskasse, der ikke er som de andre.

Rigtig mad uden tilsætningsstoffer som “taberne” elsker

Det er for nemt at bestille en pizza eller sandwich til dig selv eller hele familien, når arbejdsdagen er lang. Et bedre alternativ er mad, du altid kan have i huset, som blot skal varmes op, som du kan spise med god samvittighed for krop og sjæl. Det findes der i dag. Bonzo laver måltidskasser, hvor det især er deres keto måltidskasse, der har været populær hos dem, der gerne vil tabe nogle ekstra kilo. I den finder du 6 retter, du nemt kan lave efter en lang arbejdsdag, eller på de dage du har fri.

Hvad får du med i pakken?

I kassen med ketoretter finder du følgende seks måltider:

  • Oksegullash
  • Ragout al Paccantino
  • Bolognese
  • Vegansk bolognese med chili
  • Kødboller i tomatsovs
  • Funghi con pomodori

Alle retterne kategoriseres som proteinrig mad, og kan laves på godt 20 minutter, uden noget prepping. Maden skal opvarmes, og er derefter klar til at blive spist. Lavt fedt indhold og uden alt det ekstra sukker og salt, der finder i typisk frossen mad, der er med til at give det en lang levetid. Det mener er med til at give et lettere liv.