Spar penge på briller – saml dine synsbehov under én post

Du skal af og til have nye briller, for dit syn bliver ved med at forandre sig hele levet. Og desuden så bliver glassene i dine briller på et tidspunkt slidt af det snavs og de tryk eller ridser, de udsættes for. Fra første gang, du fik briller, husker du sikkert chokket, du stod med, da du fik prisen at vide. Måske så er udsigten til at skulle punge ud i dyre domme igen noget, der afskrækker dig fra at få nye briller.

Få fordele hos en butik med et brilleabonnement

Gratis bliver brillerne aldrig, men over et langt liv som brilleejer kan du gøre dig store besparelser ved at købe flere briller samtidig. Her taler vi ikke bare flere par briller til den samme person, men også at du samler udgifter til familiens briller under én post. Tegner du et brilleabonnement hos en brillebutik, kan du lidt billigere erhverve dig nye briller – hvis vi ser på, hvad du skal af med pr. brille.

Spar meget ved at købe briller samlet

Fx kunne det være, at du som kunde hos en brillebutik kan få en ny hverdagsbrille og solbrille med styrke til én samlet pris, hvor du skal af med mindre, end hvis du købte de to briller for sig. Eller det kunne være, at både du og din partner såvel har brug for et par enkeltstyrkebriller som et par briller med flerstyrkeglas. Her begynder din/jeres besparelse ved brillekøb pludselig at blive ret betragtelig.

Slip billigere, når du handler briller

Briller er dyre – det kommer du ikke udenom. Men der er grænser for, hvor dyre de behøver være. Og hvis du forstår at drage fordel af de tilbud, brillebutikker byder på, er du godt stedt. Se på, hvilke løsninger der er at finde hos forskellige brillebutikker, når det kommer til at købe nye briller samlet.