Skab overblik i fryseren

Der er mange, der frygter, når de skal finde noget i deres fryser. Hvad end der er tale om en kummefryser eller en skabsfryser, er det nemlig ofte noget rod. Det kan være svært at organisere de forskellige hylder og kasser, og ofte ender man derfor med at proppe den ene madvarer efter den anden ind.

Ofte resulterer det i, at man ikke kan finde det, man leder efter, at man glemmer nogle gode rester, eller at pladsen synes mere trang, end den egentlig bør gøre.

Derfor bør du gøre brug af condibøtter

Heldigvis er det et problem, som der meget simpelt kan klares med nogle gode bøtter. Det kan for eksempel være de helt almindelige plastbøtter eller condibøtter, som de også bliver kaldt. Her er der nemlig i mange tilfælde tale om selv kokkens favorit, når det handler om opbevaring af fødevarer i blandt andet fryseren. Det kan dog også være i køleskabet eller blot i de almindelige køkkenskabe.

Og de er særligt velegnede til netop opbevaring, idet disse condibøtter findes i et meget bredt udvalg. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, når det handler om størrelsen på disse.

Derfor er de ideelle til de selv små rester såvel som de større mængder.

Sørg for ekstra overskuelighed medsmarte labels

Bøtterne kan desuden fås i en række forskellige former, hvorfor du både kan finde dem, der er firkantede og dem, der er runde. Alle kan der købes låg til, og disse er ydermere praktiske, idet de sikrer, at de mange bøtter kan stables.

Vil du skabe et ekstra overblik, kan du med fordel med tusch skrive på dine bøtter, så du altid ved, hvad de indeholder, eller du kan printe små labels, du kan klistre på dem, så de også visuelt er rare at kigge på, når for eksempel fryseren eller køkkenskabes åbnes.