Gode råd til indretning af dine udendørsarealer

Du har endelig fået en stor lækker have, eller måske nok plads på en altan eller terrasse, til at stille lidt havemøbler ud, til de dage om året hvor vejret er dejligt nok. Det betyder også, at du har brug for råd til indretning af disse – og dem får du her!

Terrassen

Hvis du har en terrasse eller en altan – nærmest lige meget størrelsen – så har du rig mulighed for at gøre den hyggelig, og tiltalende at befinde sig på. Udendørs lyskæder til terrassen er første forslag, til at skabe god stemning udenfor. Når skumringen så småt indfinder sig, så vil lyskæder udendørs kun gøre gode ting. Der findes desuden et hav af forskellige slags lyskæder udendørs, så du kan finde nogle i forskellige farver, med og uden skærm og endda drevet på solceller.

Haven

Indlysende må den første del af indretning til haven være blomster. Det kan så naturligvis gøres på mange forskellige måder. De kan få lov til at vokse nogenlunde vildt, hvis det er hvad du ønsker. Du kan også oprette deciderede blomsterbede rundt omkring i haven, hvor blomsterne godt nok at begrænsede til. Et andet bud til indretning i haven er lækre køkkenbede, der kan indeholde lidt af hvert, af forskellige lækre urter, grøntsager og bær. Dermed får du også et produkt ud af haven, som du rent faktisk fysisk kan nyde.

Skuret

Ofte er skuret den del af haven og udendørsarealet generelt, der roder. Alle kan naturligvis ikke skæres over en kam, men generel oprydning, udsmidning og sortering i skuret ville kunne ramme de fleste. Når det er gjort, så er det smart at sætte enten reoler eller hylder op, med kasser til sortering, så det forhåbentlig er sværere at rode til igen. Det vil frigøre noget plads, hvor der så måske kan stå havemøbler og grill indendørs henover vintermånederne.