Tips og tricks til studieturen

Studieturen er for rigtig mange elever et af højdepunkterne i gymnasiet. Det er her, at eleverne lærer om hinanden og sig selv på en helt anden måde end til den boglige undervisning. Studieturen kan se ud på mange forskellige måder, og det kommer i høj grad an på ressourcerne og rejselysten, hvor den pågældende studietur skal gå hen.

Det kan dog være svært at tilfredsstille alle behov, når det kommer til planlægningen af en studietur. Der er mange stemmer, der gerne vil blive hørt, og det kan være en umulig opgave at finde frem til noget, der tilgodeser alle. Og det er helt okay. Med lidt god planlægning kan du dog arrangere en studietur, som kan få de fleste elever til at juble af glæde.

Hvordan planlægger jeg en god studietur?

Det er dog ikke nogen nem opgave at planlægge en studietur. Derfor er det fuldt forståeligt, hvis du føler dig en anelse forvirret omkring selve planlægningen. Hvis du har ressourcerne til rådighed, kan det anbefales, at du investerer i en planlagt grupperejse. Det kunne eksempelvis være gennem Spies, der arrangerer forskellige typer af grupperejser. Dermed tages der hånd om alt det praktiske, og du kan i højere grad fokusere på elevernes ønsker og behov. Se alle vores grupperejser her og find den perfekte studietur til netop din klasse.

Hvordan vælger jeg den rigtige destination?

En stor del af studieturen er selvfølgelig influeret af destinationen. Destinationen kommer i høj grad an på hvornår på året, I rejser. Den kommer også an på hvor mange penge, I har til rådighed i din klasse. Derudover skal der også være et fagligt element, som giver mening I forhold til destinationen. Det kan være nogle historiske monumenter, nogle særlige museer eller noget helt tredje. Det er dog vigtigt, at dine elever også får tid til at udforske destinationen på egen hånd.