Sådan gør du fisketuren lettere

Tager du ofte på fisketure, men kunne bruge et par gode tips? Der findes mange måder til at gøre livet lettere og endda dine fisketure lettere. Du kan læse om blink og få inspiration til dine pakkeliste til fisketuren.

Tag forskellige blinker med, når du fisker

De fleste fiskere kender til den skuffende følelse, som forekommer, når man mister en fisk, idet man netop troede, der var bid. Det er altid en fordel at have flere blinker med, som du kan opbevare i en blinkkasse. De hjælper dig nemlig med at få fangst. Hvilken blink du skal anvende, kan både afhænge af vejrforholdet, vandstanden, temperaturen i og over vandet, vandets farve og årstid, samt hvilken fisker du vil fange.

Få inspiration til din pakkeliste til fisketuren

Det er en fordel med en pakkeliste, idet der er mindre sandsynlighed for at du glemmer vigtigt udstyr. Det gør det ligeledes lettere, når du skal pakke, idet du blot skal følge pakkelisten, som gør det nemt og overskueligt.

  • Når man fisker, skal man have et fisketegn, hvilket er vigtigt at medbringe på din fisketur.

  • Det er bedst at være på den sikre side og have en form for mini førstehjælpskasse i tilfælde af, at du skulle komme til skade.

  • I de solrige måneder er det altid godt at have pakket en solcreme, idet solens stråler er ekstra kraftige, når du er i nærheden af vand. Du bør derfor være ekstra opmærksom på at beskytte din hud med solcreme.

  • Vigtigst af alt, til en fisketur, er selvfølgelig at pakke sit fiskegrej, herunder blink og praktisk tøj.

  • En anden god idé er at pakke insektspray. Det gælder særligt, hvis du fisker i områder, såsom ved søer, hvor der befinder sig mange insekter. Det er ærgerligt at skulle afbryde sin fisketur grundet insektbid.

  • Sørg altid for lidt mad og snacks.