Sådan finder du det perfekte par støvler

Herhjemme er læderstøvler det perfekte helårsfodtøj. Der er vinterstøvler til de kolde måneder, du kan slippe afsted med næsten alle former for modeller om foråret og efteråret, og det danske sommervejr er sjældent for varmt til en let og enkel støvlet.

Hvad skal du gå efter?

Et par læderstøvler er en god investering, idet de aldrig helt går af mode. Både på nettet og i fysiske butikker er der et stort udvalg af bl.a. læderstøvler til kvinder. Flere brands er decideret blevet kendte for deres populære udvalg af læderstøvler til kvinder.

Hvis du ikke er en person, der ofte køber nye støvler, vil det være en god idé at gå efter et par, der passer til alt. F.eks. vil mere jordnære og diskrete farver som sort, brun eller beige være et godt sted at starte. Sørg for at pasformen på støvlen er den rigtige for dig. Støvlen må ikke være så stor, at den svupper i hælen, men heller ikke så lille, at dine tæer støder imod snuden. Husk at tage stilling til, om du er til en blød eller mere stiv bund og sål på din støvle

Vær opmærksom på, at de fleste læderstøvler til kvinder vil være en smule stive til en start, og du skal gå dem til, inden de sidder helt perfekt på foden. Hvis du ikke er interesseret i en stiv støvle, kan du med fordel gå på jagt efter nogen i blødt læder.

Årstiden spiller ind

Tænk også på den årstid, du primært shopper til, når du køber støvler. Om vinteren kan du finde fine støvler, som er foret til at holde dine fødder varme i kulden. Om sommeren vil en let støvle med ikke alt for langt skaft være mere passende, da læder ikke er et specielt åndbart materiale, og du skal altid have dine fødders velvære i mente.