Gaveideer til hundeejeren

Det kan somme tider være svært at finde på gaver til voksne mennesker. Hvis du skal finde på en gave til én, der måske ikke lige har en veludført ønskeliste, så kan du måske gå efter, hvad personen interesserer sig for eller går op i. Er modtageren af gaven en dedikeret hundeejer, så er der ofte noget inspiration at hente til gaven.

Sjov og personlig gave

Find en sjov gave til både hund og ejer. Måske kan du få lavet en kop med et billede af hunden til dens ejer eller du kan købe et flot halsbånd eller hundetegn. Sjove hundetegn fra My family – hos Dollardog er geniale til at pifte det lovpligtige hundetegn op. Så kan du finde noget, der passer til lige præcis den stil og humor, som hundeejeren har.

God beklædning til udelivet

Som hundeejer bruger man også en del tid udendørs til luftning og eventuelt også træning af hunden. Derfor er det vigtigt med noget god beklædning hertil. Måske ved du, at ejeren af hunden lige står og mangler et par gode sko til gåturene eller en ny flot og praktisk jakke. Du kan også lade dig inspirere af årstiden, og eksempelvis til efterår og vinter gå efter en hue eller et par vanter, så gavemodtageren er klar til de kolde gåture.

Pasning af hund

En oplagt gaveidé til den omsorgsfulde hundeejer. De fleste hundeejere kender til problematikken om, at hunden er for lang tid alene hjemme eller hvor den skal være i forbindelse med ferie og lignende. Det kan du afhjælpe ved at tilbyde pasning som gave. Det er en nem og billig gave, der er utrolig værdifuld for ejeren. Du kan selv bestemme, hvor meget og hvor lidt du vil tilbyde, men du kan være sikker på, at en travl hundeejer vil sætte pris på en gave som denne.