Har du fået en knæskade?

Genoptræning

Har du fået en knæskade, så kræver det tid og tålmodighed. Det bliver højst sandsynligt ikke godt lige med det samme, men det skal nok blive bedre, hvis du går i gang med at genoptræne dit knæ.

Det vigtigste er, at du ikke holder dit knæ i ro hele tiden. Rent faktisk har det skadede område godt af at blive belastet. Derudover bør du starte din genoptræning på det niveau, du kan. Det skal altså fungere for dig, og det bør ikke gøre ondt eller hæve.

Bestil en tid hos en fysioterapeut


Genoptræning af knæ kan ske på flere forskellige måder. Du kan blandt andet bestille en tid hos en fysioterapeut. Når du skal genoptræne dit knæ, så skal knæmusklerne og senerne styrkes. 

Desuden skal bevægeligheden i leddene generhverves, og din koordination skal blive bedre. Alt dette kan du få hjælp til hos en fysioterapeut, hvis du har mod på det. Uanset om du er ung eller gammel, kan du få hjælp til genoptræning af dit knæ hos en fysioterapeut. 

Tag på et genoptræningshold

Udover at du kan bestille en tid hos en fysioterapeut, kan du også tage på et genoptræningshold. Det kan være, at det er den rette løsning for dig. På et genoptræningshold kan du få målrettet hjælp til genoptræning af dit knæ i trygge og optimale rammer.

Når du skal vælge en løsning, bør du finde ud af, hvad der føles bedst for dig. Der findes ikke et svar på, om den ene løsning er bedre end den anden, da det kommer an på dine præferencer.