Gode råd til at huske at tage dine vitaminer

Skal du i gang med at tage vitaminer, eller er du dårlig til at huske at tage dem? Lige meget hvad kan det være en fordel at gøre brug af disse gode råd. Det sikrer nemlig, at du får taget dine vitaminer såsom multivitaminer hver dag.

  1. Indstil en alarm på din telefon

At indstille en alarm på din telefon kan være en god idé. Dog er det ikke altid nok bare at sætte en alarm. Det kan være, at du slet ikke kan huske, hvorfor du har stillet en alarm. Derfor bør du oprette en note sammen med alarmen, så du ved, hvad den rent faktisk er til for.

  1. Tag dine vitaminer med i tasken

Hvis du er meget ude af døren, så kan du tage dine vitaminer med i tasken. Herved er de med dig overalt, så du kan tage dem, når det lige passer ind i din dag.

  1. Pak dem sammen med din frokost

Skal vitaminerne ikke tages sammen med morgenmaden eller aftensmaden, kan du pakke dem sammen med din frokost. Det er en god måde for dig at sikre, at du husker at tage dem.

  1. Bed en ven eller et familiemedlem om at minde dig om det

Har du et familiemedlem eller en ven, der er god til at huske ting? Så kan du bede ham eller hende om at minde dig om, at du skal tage dine vitaminer. Selvfølgelig skal det kun være, hvis det ikke er til gene for personen.