Fysisk velvære giver unægteligt psykisk velvære, så husk at være god imod dig selv

I vores travle hverdag, er vi kvinder nok ikke gode nok til at passe på os selv, og ikke mindst prioritere tid til os selv – og KUN os selv. Det kan være besværlig med villa, Volvo og vovse at få et par timer til en lækker skønhedsbehandling, men det giver pote i sidste ende.

Et par timer i en frisørstol kan gøre underværker for vores selvtillid og indre velvære

De sidste år er skønhedsindustrien blevet haglet ned for at give kvinder dårlig samvittighed over de grå hår og de ekstra kilo. Vi har virkelig set en opblomstring af selvkærlighed til den man er lige nu, og ikke efter en tur i photoshop.

Dermed ikke sagt, at vi ikke stadig holder af at se godt ud efter egne ønsker. Det kunne for eksempel være en eftermiddag i studio no 10, hvor man kan forkæle sig selv med diverse frisørbehandlinger, samt spraytan eller et nyt sæt negle. Dette gør uden tvivl underværker for vores hverdag, da det jo altså er lidt federe at se babygylp på en hånd med flotte negle, end det er at se det på en hånd som ligner gylpen.

Vores hår er faktisk vores største udtrykskilde

Hollywoods stjernefrisør Jonathan Van Ness har i lang tid slået et slag for, hvor vigtigt det er at vi kan føle os komfortable og attraktive med vores hår, da vores hår er vores primære udtrykskilde, og har været det i år tusinder. En smertefri og let foranderlig proces, hvori man kan udtrykke sit nye look.

Så når han er skredet sådan for alvor, og du griber frisørsaksen og tænker pandehår er da den bedste idé i denne situation, så er du altså ikke alene. Sådan har det været i årtusinder, og vil nok altid være. En symbiose mellem kvinde og hår.