Få hjælp af en kiropraktor til din museskade

Lider du af museskader? I så fald kan en kiropraktor hjælpe dig af med smerterne og forebygge fremtidige museskader. Vil du gerne vide mere om, hvad museskader er for noget? Så læs med videre her.

Hvad er museskader?

Museskader er en betegnelse for smerter, der kan komme, hvis du arbejder meget ved en computer. Smerterne er placeret fra håndflader, håndled samt fingre og op til underarme og skuldre. Derudover kan smerterne sætte sig lokalt såsom i håndleddene, mens de også kan være mere diffust placeret.

Symptomerne på museskader kan blandt andet være følelsesløshed i arme, hænder og skuldre samt en brændende og jagende fornemmelse i fingre, håndled, håndflader, skuldre og underarme.

Sådan bliver museskader behandlet

Når det kommer til behandlingen af museskader, så består den i høj grad af at ændre dine vaner, så du undgår yderligere belastning. Skaden opstår nemlig på grund af gentagne overbelastninger på nerver, sener, ledbånd og muskler i armen, når der bruges en computermus. Det kan derfor være, at ergonomien skal forbedres ved din arbejdsstation, eller at der skal inkorporeres flere pauser, så de udsatte dele bliver aflastet.

Hvis det ikke er muligt selv at komme af med en museskade, så kan en kiropraktor hjælpe. En kiropraktor kan lave en undersøgelse samt lægge en behandlingsplan, der kan være til gavn for dig. Behandlingen hos en kiropraktor består som regel af en kombination mellem manuel terapi og genoptrænende samt forebyggende øvelser.

Ydermere får du rådgivning, så du ikke ender med at få en museskade igen i fremtiden.