Disse ting bør du have, hvis du har et fysisk hårdt arbejde

Hvis dit arbejder kræver, at du bruger din krop meget, så er det vigtigt, at du har de rigtige hjælpemidler. Pensionsalderen er 66,5 år, og det betyder, at din krop skal kunne lave det fysiske arbejde i mange år frem. Også derfor er det en god idé at undersøge, hvad der er af hjælpemidler til dig. Det er kun dig selv, det går ud over, hvis du ikke overvejer disse ting.

 

Til dig der ofte bruger ryg, skuldre, håndled og muskler

 

Til det fysisk krævende arbejde hvor særligt din ryg, dine skuldre og generelt muskler ofte er i brug, er det en god idé, at købe et exoskelet. Exoskelettet har fuld bevægelsesfrihed, fordi den har en let, mekanisk kabelteknologi, som giver en aflastning af muskler og led. Et exoskelet vil hjælpe og aflaste dig meget i dit fysiske hverdagsarbejde.

 

Til dig der bruger tommelfingeren meget i dit arbejde

 

Paexo Thumb er til dig, der ofte bruger tommelfingeren i dit arbejde. Paexo Thumb er det mindste exoskelet, du kan få. Ved brug af 3D-print er Paexo Thumb udviklet i samarbejde med biomekaniske eksperter og branchepartnere. Det, der bedst kan beskrives som et tommelfinger-net, aflaster tommelfingeren med hele 70%. Det gør den ved at omdirigere belastningen fra tommelfingeren til hele hånden.

 

Til dig der ofte kigger op

 

Hvis du laver et arbejde, der kræver, at du ofte står under noget og kigger op, bør du have en Paexo Neck. Måske reparerer du biler, og så er en Paexo Neck faktisk nærmest uundværlig. Nakken er følsom, fordi den kan sende smerte rundt til hele resten af kroppen, hvis den er ude af balance. En Paexo Neck vil virke som en god støtte, da den vil hjælpe med at holde dit hoved.